Sponsored

Geeda










SALAM...

LAMANYA X UPDATE BLOG...DAH NAK DEKAT SETAHUN...HUHU...

Sejak ada facebook ni jarang sungguh nak buka blog...blog dah naik lumut pun...hahaha...
Lama sungguh tak posting gambar Fara dalam blog...ada orang rindu tak???

Sedar tak sedar sekarang Fara dah 3 tahun 7 bulan...sekejap je masa berlalu...alhamdulillah Fara dah pandai ABC, alif ba ta, dah hafal doa makan, dah pandai bagi salam kat papa ngan mama sebelum tidur...mengeja pun dah boleh sikit2 (eja Fara,mama,papa,baby,buku)....

Hobi Fara sekarang main laptop mama/papa... sekejap tengok upin ipin, sekejap belajar nasyid alif ba ta...bila bosan layan youtube fara layan girlgame...yang paling best Fara dah pandai on laptop, buka mozilla pastu buka game/youtube sendiri tanpa bantuan...dah siap main pandai plak dia pangkah mozilla pastu shut down laptop...sejak dua menjak fara dah terrer main laptop, papa nak download pun slalu tergendala...mana tak nya...tinggal jap laptop tengok2 fara dah siap shut down.....hahaha...papa pun apa lagi...membebel la kat fara, mama tolong gelak je...sabar je la...
Labels: edit post
5 Responses
  1. Salam kunjungan.. blog menarik ;)


  2. org melaka ni hah rindu kat fara ^_^ bila nak mari melaka???... minggu lepas cik as jumpa moktok fara ^_^


  3. Geeda Says:

    hehehe...insya'allah...

    Cik as x balik klantan ke raya ni...jom la balik kelantan bwk mok adik semua...cik as jumpa mok tok fara kat umah kl ye...hehe


  4. Sitisifir10 Says:

    Comelnya rambut gulung2 dia :))


  5. Geeda Says:

    Tima kasih kak siti...rambut ala2 tuan hakim gitu...


Post a Comment